vineri, 27 martie 2015
Green sugar - indulcitor natural
Luna aceasta am fost contactata pe mail si am fost intrebata daca sunt interesata sa incerc indulcitorul Green sugar, produs de laboratoarele Remedia. Pentru ca am raspuns afirmativ, am primit produsul pentru testare, atat in varianta lichida cat si in varianta uscata, precum si un sort de panza.
Conform instructiunilor, se utilizeaza la fel ca zaharul. Este stabil la coacere, fierbere sau congelare. Nu fermenteaza si are valoare energetica zero. Puterea de indulcire este egala cu a zaharului si are zero calorii.
Este un indulcitor natural, cu o gramada de beneficii:
Abia astept sa vad cum se comporta in preparate! M-as bucura sa promovez un produs romanesc ce poate fi folosit fara probleme chiar si de cei care tin dieta. ♥♥♥
Sunteti interesati sa incercati acest produs?
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Aceasta prajitura de post a fost prima prajitura incercata de mine, cand eram copila. Este o reteta foarte usor de facut si nu necesita i...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Dupa "lupte seculare" si dupa multe amanari inutile, postez in sfarsit pe blog o reteta tare faina de cozonac delicios si us...
-
De foarte multa vreme imi bantuia gandurile prajitura asta! O facea mamaita mea cand eram eu copila, pentru ca era spornica si buna ♥♥♥ ...
-
Am promis ca reteta asta va fi urmatoarea postata pe blog si ma tin de cuvant. Mentionez ca are multe poze, dar doar pentru ca am fost...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...
-
Aceasta prajitura cu rabarbar si budinca de vanilie este delicioasa si foarte usor de facut ♥♥♥ Blatul este usor crocant la suprafata, ...
-
Scrumbia este de departe cel mai bun peste mancat de mine vreodata. Ori de cate ori fac rost de scrumbie, imi place s-o pregatesc in doua f...