sâmbătă, 13 decembrie 2014
Chec aperitiv cu peste afumat si creveti
Astăzi propun o reteta gustoasa si rapida, conforma cu dieta Dukan, pentru ziua de PP si nu numai, pe care puteți sa o serviti si la PL, lângă legume asortate sau cu un sos bun alături.
Reteta suna așa: 400-500 g carne tocata vita, 150 g peste afumat, 1 mana de creveti, 2 oua, 1 lingura tarate de ovaz, 200 g.branza cu verdeata 0,2% grasimi (sau alta branza pana in 2%), piper cayenne, ierburi de provence, paprika (chili), estragon. Toate ingredientele se amesteca cu, carnea de vita, pestele afumat tăiat marunt si creveti. Amestecul se pune in tava de silicon in cuptor la 180 grade pentru 30-40 min. Se poate adaugă si verdeata. Eu am folosit doar ca decor, cu piper roșu alături.
Atentie, este picanta! Buna combinatia de condimente si checul aperitiv cu peste afumat si creveti este rapid de făcut! Pofta mare tuturor!
Mentionez ca doamna Carmen nu are blog personal, dar are pagina de facebook (Retete Dukanizate) si daca va plac retetele ei si doriti sa vedeti ce altceva a mai facut bun, va invit sa-i dati un like.
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Aceasta prajitura de post a fost prima prajitura incercata de mine, cand eram copila. Este o reteta foarte usor de facut si nu necesita i...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Este prima data cand pun pentru iarna castraveti bulgaresti. Curajul mi-a venit dupa ce am vizionat videoclipul Jamilei cu castravetii e...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Se pare ca in ultima vreme pregatesc retete simple, vechi, care-mi ofera amintiri placute despre bunici si vacante. Si reteta de fata se ...
-
Aceasta metoda de conservare a frunzelor de vita de vie o stiu de cand eram copil. Asa puneau parintii mei frunza de vita de vie la pastrar...
-
Tocana de genul acesta am mancat prima data acum 20 de ani la bunica, mama mamei mele. Imi aduc aminte acest lucru, deoarece in vara acee...
-
De foarte multa vreme imi bantuia gandurile prajitura asta! O facea mamaita mea cand eram eu copila, pentru ca era spornica si buna ♥♥♥ ...