vineri, 14 februarie 2014
Saratele Dukan cu chimen
Cu ceva vreme in urma m-a intrebat cineva pe blog cand o sa public o reteta de saratele dietetice. Promiteam atunci ca voi face tot posibilul sa public o astfel de reteta in viitorul apropiat. Iata ca a venit acel moment!
Saratelele de fata au fost foarte apreciate si de cei care nu tin dieta, deci inutil sa mai spun cat de bune au fost. Sunt extraordinar de usor de facut si rezultatul este sigur, deci nu exista nici un motiv pentru care sa nu incercati si voi.
Reteta de fata este conforma cu dieta Dukan - zile PP, incepand din faza de croaziera.
Ingrediente:
- 4 linguri tarate fine de ovaz (recomand Pirifan)
- 1 lingura tarate Psyllium
- 3 linguri lapte praf 1% grasime
- 6 linguri lapte 1.5% grasime
- 2 oua
- 1 lingura seminte chimen
- 150g branza de vaci sau tofu
- 1 lingurita sare
Am amestecat intr-un castron toate ingredientele.
Compozitia obtinuta am turnat-o intr-o tava captusita cu hartie de copt. (20 X30 cm).
Am bagat tava la cuptor la foc mediu, pe raftul de sus, pentru 1 ora.
Dupa ce s-a racit bine, am taiat blatul in fasii groase de un deget.
Minunate! Ne-au placut foarte mult, prin urmare le vom face foarte des!
Sa ne fie de bine!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Am primit de la soacra mea un cocos grasun, crescut in curte, numai cu boabe si iarba. L-am transformat in aceasta friptura delicioasa si...
-
Dupa "lupte seculare" si dupa multe amanari inutile, postez in sfarsit pe blog o reteta tare faina de cozonac delicios si us...
-
Cand spun sunca nu ma refer la batoanele acelea, de obicei patratoase, din vitrina de mezeluri, care defileaza pe eticheta cu titlul de s...
-
Anul acesta, in luna august, sora mea cea mai mica, Nicoleta, a avut nunta. Printre altele, am fost delegata sa ma ocup de prajiturile pe...
-
Ati auzit de slaninuta murata? Nu? Ei bine, la noi acasa se facea in fiecare an, cand aveam porc. De cativa ani insa nu am mai facut...
-
Am promis ca reteta asta va fi urmatoarea postata pe blog si ma tin de cuvant. Mentionez ca are multe poze, dar doar pentru ca am fost...
-
Un fel de chiftele simandicoase, sau snitele sub acoperire, triungiurile astea au fost foarte apreciate de familia mea, in special de jun...