marți, 23 februarie 2010
Crostini a la Ramona Badescu
Urmatoarea reteta a fost facuta de Ramona Badescu la emisiunea " Cireasa de pe tort" de la Prima TV. Niciodata nu m-as fi gandit la asocierea asta de ingrediente, insa rezultatul este neasteptat de bun :)
Din urmatoarele cantitati mi-au iesit 18 crostini:
- o bagheta lunga si proaspata
- 2 carnati proaspeti ( cruzi !) cca 300g
- un tub branza topita cu smantana (150g)
- 2 linguri ulei de masline
Bageta o taiem feliute piezis, groase de 2 cm.
Incingem cuptorul.
Intr-un castron golim carnatii de continut. Carnea rezultata o amestecam cu branza topita. Eu nu am adaugat nici un fel de condiment si nici sare la amestec pentru ca mi s-a parut destul de condimentat, insa voi simtiti-va liberi sa adaugati orice credeti ca lipseste. Dupa gust :)
Ungem tava cu ulei de masline.
Cu ajutorul unei lingurite punem un strat generos de compozitie pe fiecare feliuta de bagheta.
Asezam feliutele in tava...
... si le bagam la cuptor, pe raftul cel mai de sus pentru aproximativ 15 minute, sau pana ce compozitia prinde o culoare frumoasa si painea se bronzeaza frumos.
Se servesc fierbinti.
Sunt deliciosi acesti crostini si sunt foarte usor de facut:) Vom repeta exeperienta cat de curand :)
Pofta buna!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Aceasta prajitura de post a fost prima prajitura incercata de mine, cand eram copila. Este o reteta foarte usor de facut si nu necesita i...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Este prima data cand pun pentru iarna castraveti bulgaresti. Curajul mi-a venit dupa ce am vizionat videoclipul Jamilei cu castravetii e...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Se pare ca in ultima vreme pregatesc retete simple, vechi, care-mi ofera amintiri placute despre bunici si vacante. Si reteta de fata se ...
-
Am primit de la soacra mea un cocos grasun, crescut in curte, numai cu boabe si iarba. L-am transformat in aceasta friptura delicioasa si...
-
Tocana de genul acesta am mancat prima data acum 20 de ani la bunica, mama mamei mele. Imi aduc aminte acest lucru, deoarece in vara acee...
-
De foarte multa vreme imi bantuia gandurile prajitura asta! O facea mamaita mea cand eram eu copila, pentru ca era spornica si buna ♥♥♥ ...