marți, 23 februarie 2010
Crostini a la Ramona Badescu
Urmatoarea reteta a fost facuta de Ramona Badescu la emisiunea " Cireasa de pe tort" de la Prima TV. Niciodata nu m-as fi gandit la asocierea asta de ingrediente, insa rezultatul este neasteptat de bun :)
Din urmatoarele cantitati mi-au iesit 18 crostini:
- o bagheta lunga si proaspata
- 2 carnati proaspeti ( cruzi !) cca 300g
- un tub branza topita cu smantana (150g)
- 2 linguri ulei de masline
Bageta o taiem feliute piezis, groase de 2 cm.
Incingem cuptorul.
Intr-un castron golim carnatii de continut. Carnea rezultata o amestecam cu branza topita. Eu nu am adaugat nici un fel de condiment si nici sare la amestec pentru ca mi s-a parut destul de condimentat, insa voi simtiti-va liberi sa adaugati orice credeti ca lipseste. Dupa gust :)
Ungem tava cu ulei de masline.
Cu ajutorul unei lingurite punem un strat generos de compozitie pe fiecare feliuta de bagheta.
Asezam feliutele in tava...
... si le bagam la cuptor, pe raftul cel mai de sus pentru aproximativ 15 minute, sau pana ce compozitia prinde o culoare frumoasa si painea se bronzeaza frumos.
Se servesc fierbinti.
Sunt deliciosi acesti crostini si sunt foarte usor de facut:) Vom repeta exeperienta cat de curand :)
Pofta buna!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Dupa "lupte seculare" si dupa multe amanari inutile, postez in sfarsit pe blog o reteta tare faina de cozonac delicios si us...
-
Am promis ca reteta asta va fi urmatoarea postata pe blog si ma tin de cuvant. Mentionez ca are multe poze, dar doar pentru ca am fost...
-
In magazine exista o mare varietate de abtibilduri cu ajutorul carora putem decora ouale pentru Paste. In majoritatea anilor trecuti as...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Am primit de la soacra mea un cocos grasun, crescut in curte, numai cu boabe si iarba. L-am transformat in aceasta friptura delicioasa si...
-
Nu, nu am uitat de imbratisarea virtuala din luna septembrie! Cu ceva vreme in urma am descoperit din intamplare un blog culinar minuna...
-
Reteta de fata este rezultatul unei povesti ce a durat mai bine de un an. Mi-am dorit foarte mult sa detin si eu o matrita de fonta pentr...
-
Nu stiu daca exista multi amatori de salata de sfecla rosie, mai ales daca exista alte optiuni (muraturi asortate, castraveti bulgarest...
-
Porcusorii in aluat sau carnaciorii inveliti in aluat, cu unt si usturoi, alaturi de ceva sosuri diverse constituie o gustare perfecta ...