miercuri, 25 decembrie 2013
Salata de icre Dukan
Craciun fericit tuturor!
Sper ca Mosul v-a adus exact ce v-ati dorit si ca acest Craciun este cel mai frumos din toate de pana acum!
Eu trebuie sa ma tin de plan cu postarile pe blog, prin urmare iata-ma in ziua de Craciun cu reteta de salata de icre Dukan. Se face foarte repede si este foarte gustoasa! Nici nu zici ca nu are nici un strop de ulei in compozitie!
Reteta de fata este conforma cu dieta Dukan - zile PP, incepand chiar din Atac.
Ingrediente:
- 2 linguri cu varf de icre curatate de pielita
- 250g crema de branza 0.2% grasime
- 2 linguri tarate fine de ovaz
- 1/2 plic gelatina
- 1 ceapa mica
Taratele de ovaz le-am fiert in 150ml apa, pana au ajuns la consistenta grisului.
Gelatina am pus-o la hidratat in 100ml apa rece.
Am mixat bine o lingura de icre cu crema de branza si in acest amestec am adaugat taratele de ovaz fierte. Am mai mixat 2 minute, apoi am adaugat restul de icre si ceapa taiata marunt si am amestecat usor.
Am topit gelatina hidratata pe baie de aburi si am turnat lichidul caldut peste icre. Gelatina nu trebuie sa fiarba! Prin fierbere isi pierde proprietatea de coagulare!
Dupa ce am amestecat iar totul, usor de data asta, am bagat castronul la frigider peste noapte.
A doua zi am avut o cantitate considerabila de salata de icre delicioasa. ♥ Am servit-o pe feliute de castravete si nimeni nu si-a dat seama ca nu contine ulei. A fost un aperitiv foarte apreciat! ♥
Sa ne fie de bine!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
Am primit de la soacra mea un cocos grasun, crescut in curte, numai cu boabe si iarba. L-am transformat in aceasta friptura delicioasa si...
-
Dupa "lupte seculare" si dupa multe amanari inutile, postez in sfarsit pe blog o reteta tare faina de cozonac delicios si us...
-
Cand spun sunca nu ma refer la batoanele acelea, de obicei patratoase, din vitrina de mezeluri, care defileaza pe eticheta cu titlul de s...
-
Anul acesta, in luna august, sora mea cea mai mica, Nicoleta, a avut nunta. Printre altele, am fost delegata sa ma ocup de prajiturile pe...
-
Ati auzit de slaninuta murata? Nu? Ei bine, la noi acasa se facea in fiecare an, cand aveam porc. De cativa ani insa nu am mai facut...
-
Am promis ca reteta asta va fi urmatoarea postata pe blog si ma tin de cuvant. Mentionez ca are multe poze, dar doar pentru ca am fost...
-
Un fel de chiftele simandicoase, sau snitele sub acoperire, triungiurile astea au fost foarte apreciate de familia mea, in special de jun...