marți, 5 august 2014

Omleta cu dovlecel


Omleta asta cu dovlecel a iesit foarte buna! ♥♥♥ Este prima data cand adaug dovlecel in omleta, dar cu singuranta nu va ramane singura data! A fost un mic-dejun inspirat ♥♥♥

Reteta de fata este conforma cu dieta Montignac - faza I si dieta Dukan - zile PL.

Ingrediente:
- 1 dovlecel mic
- 2 oua
- 1 lingura cu varf branza de vaci sfaramicioasa
- 1 lingura ulei masline
- sare si piper macinat

Dovlecelul l-am taiat felii subtiri.
Intr-o tigaie antiaderenta, in care am pus uleiul de masline, am prajit feliutele de dovlecel pe ambele parti.


Intr-un castron am batut bine cele doua oua cu putina sare si piper macinat, dupa care am adaugat si branza de vaci sfaramata cu o furculita. Amestecul rezultat l-am turnat in tigaie, peste feliile de dovlecel prajite.


Am amestecat usor, cu o paleta de lemn, cat sa se inchege omleta pe toate partile. In doua - trei minute este gata, deci nu este cazul sa lasati tigaia nesupravegheata!
Am servit omleta fierbinte, alaturi de rosioare mititele, si bine mi-a mai picat ♥♥♥


Sa-mi fie de bine!