duminică, 23 decembrie 2012

Pui cu mazare, la punga


Am mai spus eu ca ador pungile pentru gatit mancare la cuptor. Se pot gati in ele o multime de mancaruri delicioase!
Pun pariu ca niciodata nu v-a dat prin cap sa gatiti in aceste pungi mazare! Eu am facut acest experiment si pot spune, fara modestie, ca n-am mancat niciodata o mancare de mazare mai buna.

Ingrediente:
- 8 pulpe superioare de pui, curatate si parlite
- 1kg mazare congelata
- 1 ardei gras verde, mare
- 1 ceapa mare
- 1 lingurita marar uscat
- 1 lingurita cimbru uscat
- sare si piper macinat
- 3 linguri ulei
- 1 lingurita boia dulce
- 1 punga speciala pentru friptura la cuptor

Toate cele enumerate mai sus le-am pus in punga speciala pentru friptura la cuptor, am inchis bine punga la gura si am amestecat usor pentru ca toate sa se imprieteneasca.
 


Punga am asezat-o in tava si am gaurit-o cu o scobitoare in vreo 4 locuri.
Tava am bagat-o la cuptor, pe raftul din mijloc, la foc moderat, pentru 50 minute.
Dupa cele 50 minute mancarea arata asa:


Un singur cuvant care o descrie: DELICIOASA!!!!



A fost foarte buna! Sarut mana pentru masa!

PS mancarica asta este conforma cu dieta Montignac, faza I.