duminică, 19 mai 2019

Oua Paste 2019


   Pentru ousoarele de Paste de anul acesta, Teodora a folosit o alta tehnica de vopsire. Tehnica se numeste "metoda servetelului" si ousoarele vopsite cu aceasta tehnica ies unice si foarte frumoase ♥♥♥

   Pentru culori foarte frumoase, recomand ouale cu coaja alba. Si cele cu coaja rosiatica au iesit frumoase, dar parca sunt mai frumoase cele cu coaja alba.



   Ouale fierte le-a infasurat in servetele subtiri, din acelea la cutie de 200 bucati. Vopseaua de oua a pregatit-o conform instructiunilor de pe cutie, in vase diferite. Cu ajutorul unei lingurite a picurat putina vopsea dintr-o anumita culoare, din loc in loc, pe servetelul ce invelea oul. Cu o alta culoare a picurat pe langa culoarea deja pusa si tot asa pana cand tot servetelul era imbibat pe toate partile de culori. Ouale astfel pregatite le-a lasat pe un ziar aproximativ o ora, apoi le-a curatat usor de servetelul colorat.
   Au iesit foarte frumoase ♥♥♥


   Alte ousoare le-a vopsit simplu, apoi le-a aplicat abtibilduri in forma de ochi, gurita si urechiuse. Unul l-a lasat alb pentru ca a vrut o pisicuta alba in colectie.
   Bineinteles ca am avut si cateva ousoare vopsite doar cu rosu, cum este traditia.




   Astea au fost ouale de Paste din 2019. Bine ca nu m-a apucat 2030 cu postarea acestor poze! 😄


Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana