luni, 30 noiembrie 2015

Inghetata dietetica cu afine


Da, stiu ca maine este 1 decembrie si ca teoretic este prima zi de iarna. Asta in cazul in care va intrebati daca nu cumva am gresit perioada pentru a posta inghetata asta.
 Indraznesc sa cred ca nu sunt singura mancatoare de inghetata in anotimpul inghetat, deci nu dau inapoi si defilezi azi pe blog cu inghetata dietetica cu afine.

sâmbătă, 28 noiembrie 2015

miercuri, 25 noiembrie 2015

Medias Blog Awards 2015

Blogul meu a fost nominalizat de cititori la Medias Blog Awards 2015.
Am fost invitata maine la festivitatea de premiere si trebuie sa recunosc ca sunt emotionata. Sper sa nu ma balbai groaznic, cum am facut-o anul trecut.
Cu acest eveniment realizez cat de aproape sunt sarbatorile de iarna!


Organizatorii Medias Blog Awards & Conference va asteapta Joi, 26 Noiembrie 2016, ora 17:30 la Casa Gazelor Naturale cu urmatorul program:

17:30-17:45 – primirea participanilor –  welcome drink & coffee

17:45-18:00 – prezentare – Blogging de la A la Z  – Feri Teglas

18:00-18:20 – prezentare Avantajele Bloggingului – Mircea Hodarnau

18:20 – 18:40 – prezentare Blogging si Podcasting – Cosmin Tataru

18:40 – premierea nominalizatilor si prezentarea acestora

Participarea este gratuita si evenimentul este recomandat tuturor celor interesati de blogging si comunicare on-line.

Despre celelalte participari, din anii trecuti, am scris aici: Participari Medias Blog Awards

duminică, 22 noiembrie 2015

Zama proteica


In dieta Dukan, in faza de atac si in zilele PP (care sunt destul de multe :D ) legumele sunt interzise. Ce faci daca exact in zilele astea ai pofta nebuna de o ciorba/zama?
Ca majoritatea gospodinelor, traiam cu impresia ca zama fara legume nu exista si ca nu exista nicio solutie pentru zilele de proteine pure, destinate parca doar gratarului sau omletei. Ei bine, nu puteam sa ma insel mai tare!
Zama de fata a fost un experiment, dar s-a dovedit a fi un experiment reusit ♥♥♥ Chiar si familiei a placut foarte mult, prin urmare am refacut-o de multe ori ♥♥♥ Chestia care o face deosebita de alte ciorbe, este faptul ca nu contine legume deloc, nici macar ceapa.

duminică, 15 noiembrie 2015

Rulada cu ness si budinca de mac


Aceasta rulada era de ceva vreme in asteptare in lista cu retete pe care vreau sa le incerc. Pentru ca in sfarsit s-au aliniat planetele, iata ca a venit vremea sa ma laud cu ea pe blog.
Este atat de buna!!! ♥♥♥

miercuri, 11 noiembrie 2015

Clafoutis dukan cu dulceata de trandafiri


Imi doresc sa revin la obiceiul de a posta mai constant pe acest blog, mai ales ca in sfarsit s-au mai limpezit treburile mele personale. Revenirea trebuie sa recunosc ca este anevoioasa momentan, dar eu cred ca in scurta vreme voi reintra in ritmul dorit.

miercuri, 4 noiembrie 2015

Parada provocare "Weekend cu spor"

Luna trecuta am fost gazda provocarii "Weekend cu spor", provocare in care m-am inscris de putina vreme. Tot luna trecuta m-a ajutat Dumnezeu sa ma mut la casa noua, prin urmare am avut o perioada foarte aglomerata cu treburi presante si datoria mea de gazda de provocare, aceea de a contoriza si de a posta parada la sfarsitul lunii octombrie, a suferit de amanare pana am avut timpul liber necesar.
Cu speranta ca nu am suparat pe nimeni, defilez la inceput de noiembrie cu pozele trimise de participantele la provocare.

Prima a fost Lulu, care m-a surprins foarte placut cu faptul ca a ales nu una, ci doua retete pentru a le incerca:
Tort cu mac si zmeura


Friptura fiarta de pui


Sidonia a incercat tot Friptura fiarta de pui, ba chiar i-a facut si mici modificari.


Monica i-a facut pofta junioarei ei si i-a pregatit Coliva. Si noi tot coliva ceream cand ne intreba mamaia ce sa ne faca bun, deci nimic neobisnuit ;)


Stefania, initiatoarea provocarii "Weekend cu spor", a incercat Rulada de pui cu legume si a declarat ca este foarte buna si usor de facut.


Simona a preparat Negresa de post cu gem de mure si se pare ca i-a placut foarte mult.


Margareta si-a facut curaj si a incercat Ostropel de pui, o reteta care ii aduce aminte de copilarie si mama ei.


Cristina a pregatit si ea Friptura fiarta de pui, adaugandu-i ceva legume apetisante.



Eu le multumesc tuturor pentru vizita si pozele trimise! Sper ca mancarea le-a fost pe plac si ii astept sa incerce si alte bucate propuse pe blogul meu.
Va doresc noiembrie plin de zambete si soare!

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana