marți, 15 decembrie 2015

Un Craciun dukan syle



Am fost intrebata de foarte multa lume cum este posibil sa ramai la dieta in timpul sarbatorilor. Raspunsul meu a fost mereu "Se poate!". Aveti nevoie doar de putina organizare, ceva imaginatie si timp pentru gatit.

***Primul lucru care trebuie facut este sa alegeti preparatele pe care doriti sa le gatiti. Tineti cont ca este mai importanta starea voastra de bine si ca nu este cazul sa faceti acum o tona de mancare. Axati-va pe cateva retete, simple si bune, care sa va tina departe de tentatiile neconforme. Incercati sa nu gatiti prea separat de restul familiei, ci incercati sa-i hraniti cu mancare gatita dietetic. In cele mai multe cazuri nici nu-si vor da seama! Puneti-va imaginatia la incercare si aranjati bucatele frumos pe farfurie! Prima data mancam cu ochii, nu stiati?
***Al doilea lucru - faceti o lista cu ingredientele necesare si cumparati din timp tot ce va trebuie. Pentru a evita aglomeratia din magazine si pentru a castiga timp pretios, eu recomand cumparaturile pe internet. La aceasta ora sunt multe magazine virtuale care comercializeaza la preturi foarte bune cam tot ce va doriti, mai putin produse perisabile (carne, branza, oua...), care oricum se gasesc la orice magazin si nu necesita deplasari speciale.
Vreau sa va aduc aminte ca site-ul adiograsime.ro ofera reducere 5% oricarui cumparator care precizeaza numele acestui blog, Cristina's World, in casuta de comentarii din pagina de comanda, inainte de a finaliza comanda.


***Al treilea lucru - tineti cont de taratele obligatorii si de numarul alimentelor tolerate folosite in preparate! Pentru asta alegeti cat mai multe preparate fara  tolerate si dulciuri care nu contin prea mare cantitate de tarate.
Bine, bine, dar ce sa fac de mancare? - asta este a doua intrebare cel mai des primita. M-am ferit pana acum sa propun meniuri sau o anumita reteta, asta pentru ca fiecare are gusturile lui si poate ce-mi place mie nu place tuturor, dar pentru ca sunt multe insistente, mai jos aveti cateva propuneri pentru meniu de sarbatoare. Bineinteles ca nu trebuie sa va rezumati la ele. In indexul pentru RETETE DUKAN gasiti o gramada de retete din care puteti alege.

Aperitive:
Supe/ciorbe:
Feluri principale:
Deserturi:

Va urez spor la treburi si sarbatori frumoase si vesele!!!

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana