sâmbătă, 13 decembrie 2014

Chec aperitiv cu peste afumat si creveti


  Astăzi propun o reteta gustoasa si rapida, conforma cu dieta Dukan, pentru ziua de PP si nu numai, pe care puteți sa o serviti si la PL, lângă legume asortate sau cu un sos bun alături. 
  Reteta suna așa: 400-500 g carne tocata vita, 150 g peste afumat, 1 mana de creveti, 2 oua, 1 lingura tarate de ovaz, 200 g.branza cu verdeata 0,2% grasimi (sau alta branza pana in 2%), piper cayenne, ierburi de provence, paprika (chili), estragon. Toate ingredientele se amesteca cu, carnea de vita, pestele afumat tăiat marunt si creveti. Amestecul se pune in tava de silicon in cuptor la 180 grade pentru 30-40 min. Se poate adaugă si verdeata. Eu am folosit doar ca decor, cu piper roșu alături. 
  Atentie, este picanta! Buna combinatia de condimente si checul aperitiv cu peste afumat si creveti este rapid de făcut! Pofta mare tuturor!

Mentionez ca doamna Carmen nu are blog personal, dar are pagina de facebook (Retete Dukanizate) si daca va plac retetele ei si doriti sa vedeti ce altceva a mai facut bun, va invit sa-i dati un like.

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana