joi, 30 octombrie 2014

Teodora la 10 ani



 Azi fetita mea, Teodora Maria, a implinit 10 ani!

 Este mai inalta acum, are parul lung dar s-a tuns in scari si are gusturi foarte clare la imbracaminte. Petrece mai mult timp la oglinda si o preocupa moda.
 Are o maseluta si un dintisor lipsa, are numarul 39 la picior si dragostea pentru animalute nu i s-a diminuat.
 Ii plac mult pantofii cu toc si ii probeaza ori de cate ori are ocazia. Culoarea roz nu mai este predominanta in dulapul ei si spune ca turcoazul este noua ei culoare preferata.
 In continuare nu ii place frisca, nu ii place sa-si faca curat in camera, adora ciocolata si mai nou nu mananca legume fierte si nici micul-dejun decat daca insistam. Am descoperit ca lactatele nu-i fac prea bine si le-am redus drastic pentru o vreme, iar acum le duce dorul pentru ca ii placeau mult cerealele cu lapte sau iaurt.
 A inceput sa tatoneze terenul si sa vada cate poate face fara sa fie certata sau pedepsita, prin urmare de multe ori anul acesta ne-a cam incercat nervii. A experimentat cateva pedepse cu interzicerea televizorului si a calculatorului/tabletei/telefonului si a hotarat ca nu sunt chiar atat de rele, ba chiar isi gaseste foarte repede altceva de lucru cand este pedepsita.
 Merge foarte bine pe role si pe bicicleta, inoata foarte bine si ii place mult sa deseneze. Inca nu am reusit sa-i deschid apetitul pentru lectura, dar nu ma dau batuta. Invata bine la scoala si are note bune, are doar cateva prietene cu care se cearta si se impaca foarte repede, ii place muzica pop cantata de trupe asiatice.
 Ieri mi-a spus ca are emotii mari pentru ca este ultima zi in care are 9 ani. Scumpa mea mica!
 Am intrebat-o ce i-a placut cel mai mult la 9 ani mi-a raspuns ca cel mai mult i-a placut ca am lasat-o sa-si schimbe cerceii. Ma mir cat de importanta a fost pentru ea o chestie ce mie mi s-a parut de minima importanta.
 Este in continuare vesela si lipicioasa, insa au aparut si bosumflarile, iar incapatanarea parca s-a mai accentuat. Insista mult sa stam impreuna cand isi face lectiile si nu-i place sa stea singura. Inca mai negociaza cu noi sa doarma cu noi in pat.
 Pentru ziua ei si-a dorit pijamale si un cremes fara frisca. A promis ca diseara ne face briose cu ciocolata, dupa o reteta copiata de ea dintr-o revista in limba germana si tradusa de fina Roxana.
 Anul acesta nu vom continua traditia sarbatoririi zilei ei de nastere cu petrecere mare la noi acasa, ci vom merge la pizza in oras.
 Sa ai viata frumoasa in continuare printesa noastra frumoasa! Te iubim mult!!! ♥♥♥
La multi ani!!!








Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana