duminică, 21 septembrie 2014

Inghetata dietetica cu aroma de cocos


Abia acum a venit randul acestei retete, cand teoretic nu mai este vara si probabil suna ciudat sa recomand in luna septembrie o inghetata la desert. Dar cine zice ca avem voie sa mancam inghetata doar vara? Uite ca si toamna se poate :)

Reteta de fata, pe langa faptul ca este foarte simpla si rezultatul este minunat de bun, este conforma cu dieta Dukan - zile PP, incepand din faza de croaziera.
Chiar daca eu am folosit budinca cu gust de cocos, cred ca este de la sine inteles ca nu este obligatorie aceasta aroma si ca se poate folosi orice budinca.

Ingrediente:
- 500 ml lapte 1.5% grasime
- 1 plic budinca - cu aroma de cocos am avut eu
- 3 linguri indulcitor pudra
- 250 g branza cremoasa de vaci, 0.2% grasime



Budinca am pregatit-o dupa indicatiile de pe plic si am lasat-o sa se raceasca. Dupa ce s-a racit am mixat-o cu branza cremoasa de vaci.


Amestecul rezultat l-am turnat in masina de inghetata pornita.


In 20 minute a fost gata. Cremoasa, delicioasa si racoritoare ♥♥♥


Am impartit-o in castronele racite la frigider cateva ore si am servit cu mare placere ♥♥♥



Posesorii de masini de inghetata cred ca stiu ca vasul masinii trebuie tinut la congelator cel putin 12 ore inainte de folosinta. Totusi am tinut sa reamintesc acest lucru, pentru o mai buna organizare in caz ca va hotarati sa incercati aceasta reteta si sa va sfatuiesc sa puneti si vasele in care veti servi inghetata la frigider. 
Sa ne fie de bine!

PS Daaaa! Inimioarele de zahar sunt doar pentru poza!

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana