vineri, 23 mai 2014

Primul meu interviu din viata de blogger


Pe blogul Cook You a fost publicat un interviu cu mine.
Fiind primul meu interviu din viata de blogger, dati-mi voie sa ma laud.

Cristina este autoarea blogului culinar Cristina’s World şi o foarte veche prietenă a noastră. Este cu noi încă de la început şi dorim să-i mulţumim pe această cale pentru reţetele ei minunate şi suportul oferit atunci când proiectul era în cumpănă. Dar asta nu înseamnă că va scapă de întrebările noastre cu sare şi piper. 
Ce mai face Teo, fetiţa ta? 
Teo este acum o domnisoara in toata regula, frumoasa, desteapta si mereu dornica sa ma ajute. Nu pierde niciodata ocazia sa pregateasca singura ceva bun, iar eu sunt rugata sa nu intervin. Ma lasa totusi sa-i fac poze.
Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul! Parca mai ieri am participat la concursul din 1 iunie 2009 de pe Culinario.ro cu o reteta de chec rapid la cana preparat de ea. Avea 4 ani si jumatate atunci. 
Postezi în ultima vreme preponderent reţete Dukan. Au dulciurile dukănite alt gust decât cele normale? Ţi le poţi imagina în vitrina unei cofetării? 
Era absolut necesar sa slabesc, iar dieta Dukan a fost cea mai potrivita pentru mine. Cum sunt o maaare iubitoare de dulciuri, ma bucur foarte mult ca in aceasta dieta pot prepara, din ingredientele admise, tot felul de bunatati. Pentru ca sunt foarte bune si pentru ca arata bine...

Continuarea interviului o puteti citi aici: Interviu Cristina Pana pentru Cook You. (edit 09.02.2018: blogul a fost sters si nu mai poate fi accesat)

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana