vineri, 11 aprilie 2014

Ousoare cochete - Paste 2014


Ce-i lipseste oului? Caciulita crosetata!
Cu acest gand in minte am hotarat ca anul acesta sa ies din tipare si sa impodobesc ousoarele pentru cadourile de Paste cu caciulite cochete, crosetate de mine. Nu sunt o maestra in crosetat dar tare-mi place ce-a iesit pana la urma ♥ Va invit sa vedeti cum am impodobit ousoarele in alti ani:
Am gasit intr-o pungulita cateva ghemuri mici, formate din ate de diferite culori. Nu mi-am batut capul cu asortarea culorilor sau cu faptul ca unlele culori imi ajungeau pentru o jumatate de rand, prin urmare am obtinut caciulite interesante si colorate. In functie de inspiratia de moment am atasat fiecari caciulite cate un mic accesoriu: floricele mici crosetate din ata subtirica, urechiuse, ciucurei, margelute, floricele mai mari.
Am pornit cu 12 picioruse mari pe un cerculet mic. La urmatorul rand am dublat numarul picioruselor, ajungand la 24. Astfel am cosetat 9 randuri, obtinand caciulita. Ousorul meu a fost unul mediu, deci mai bine probati inainte de a incheia si la nevoie mai crosetati cateva randuri.




Pana acum, colectia mea de caciulite crosetate pentru ousoare numara 5 modele si va invit sa le vedeti in pozele urmatoare:



















Tare mult imi plac ousoarele astea dragalase! ♥
Postarea aceasta speciala vreau sa o dedic unei fete speciale, al carei blog il citesc cu mare drag. Casuta ei din poveste este un loc primitor, plin de sensibilitate si dragoste.
Anca, iti dedic cu mare drag tie si micutei tale acest proiect la care am lucrat cu mare placere. Va dorec sarbatori luminate si linistite, sanatate si veselie!

Inscriu acest articol la parada provocarii "Virtual hug", gazduita luna aceasta de Monica 



Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana