miercuri, 30 aprilie 2014

O surpriza frumoasa


Cum transformi o zi ploioasa si gri daca nu esti vrajitor? In cazul meu totul s-a rezolvat cu un cadou frumos si total neasteptat.

Ora 7.10 - suna telefonul. Mie niciodata nu-mi suna telefonul atat de devreme, deci am intrat in panica si automat m-am gandit ca s-a intamplat ceva rau. Cu glas slab si cu inima batand de mai sa iasa din piept, am raspuns. Un domn de la o firma de la curierat m-a luat repede si pe "nemancate":
- Ati primit un colet. Va gasim acasa?
- Pai plec imediat, deci nu. Ce colet???? Nu imi aduc aminte sa fi comandat ceva!
- Nu sunteti Cristina P.?
- Ba da.
- Adresa......
- Da.
- Aveti un colet la noi.
- Serios?
- Doamna, nu-mi arde de glume.
- Domnule, nu am cunostinta ca trebuie sa primesc ceva in viitorul apropiat, deci... De unde este coletul?
- Bacau.
- Nu stiu pe nimeni de acolo! (in mintea mea parca se deschisese o carte de contacte si rasfoiam de zor in ea sa vad ce nu-mi aduc aminte). E cu plata?
- Nu.
- Pai daca e pe gratis, va astept la birou sa mi-l aduceti.
**********************
- Cine era asa devreme? - ma intreaba sotul meu, curios. S-a intamplat ceva?
- Cica am primit un colet din Bacau.
- De la cine?
- Nu stiu pe nimeni din Bacau.
***********************
Ora 10 - imi aduc aminte ca stiu pe cineva din Bacau!!! Deschid mailul si vad cu stupoare ca am si fost anuntata ca primesc colet! Asa imi trebuie daca citesc mailurile intr-o dunga sau deloc cand trebuie!
Il sun pe sotul meu si-l anunt razand :
- E de la Maria coletul! Mi-a scris ca-mi trimite o carte!
- L-ai primit deja?
- Inca nu, dar am primit mail de la ea.
************************
Ora 11.30 - ajunge coletul la mine. Ditamai cutia!!!!! Ce carte mi-o fi trimis Maria? Enciclopedia universului de la Adam citire?!
Ora 11.30 si 15 secunde - zambetul mi-e de la o ureche la alta. Desfac cutia si un miros delicios imi gadila narile. Dau la o parte cu grija ziarele mototolite si scot la iveala o mica comoara colorata si delicata: biscuiti umpluti cu martipan asezati intr-o cutiuta aurie, Valul pictat  - cartea si dvd-ul, felicitare si punguta colorate si vesele, cu model pascal, o cutie minunata (ai nimerit la marele fix culoarea!) ce ascundea in pantecul ei trei ousoare delicate, decorate cu pasta de zahar.


Cam asa mi s-a transformat mie o zi gri si ploioasa.
Maria, dupa cum ti-am spus si la telefon, in realitate ousoarele decorate sunt de o mie de ori mai frumoase decat apar in pozele de pe blogul tau! ♥♥♥







Junioara a fost fermecata de ousorul roz! ♥
Ousorul galben, destinat mie, este perfect! ♥ Mi-e rusine sa mai recunosc acum ca nu i-am dat atentia cuvenita cand l-am vazut pe blogul tau.
Ousorul albastru este minunat de frumos! ♥

Cum sa multumim noi acestei fete cu suflet atat de frumos si sensibil? Cum sa-i rasplatim rabdarea, dragul si migala cu care ne-a faurit zambete atat de largi? Ii dedicam si noi un ousor, simplu si maro, dupa cum ne gandim noi ca i-ar fi pe plac. Si ii mai dedicam ceva: imbratisarea noastra virtuala pentru "Virtual Hug", gazduita in luna mai de Dia Daria. Stiu, sunt daruri virtuale, dar sunt sigura ca vor fi primite cu drag, asa cum sunt sigura ca postarea aceasta va fi cu adevarat o surpriza frumoasa.


Sa ne traiesti Maria! Sa infloresti si sa-ti fie viata un sir nesfarsit de bucurii, zambete si dragoste! Iti trimitem toate gandurile bune si-ti multumim pentru surpriza frumoasa!
Sa ne vedem cu bine cat mai curand!

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana