sâmbătă, 13 iulie 2013

Ficatei cu ceapa, la punga


Ca pungile pentru friptura la cuptor sunt foarte bune si ca in ele se pot face o gama variata de retete, am mai spus. De operatia ficat de pui + ceapa = LOVE cred ca stie toata lumea. Atunci nu va prezint nici o noutate. smiley1653.gif Doar atat mai zic: mancarea este conforma cu dieta Montignac - faza I si cu dieta Dukan - zile PL.

Ingrediente:
- 1kg ficat de pui
- 3 cepe galbene
- 2 legaturi ceapa verde
- 2 tije de telina Apio
- 1/2 capatana usturoi
- 2 linguri pasta de tomate
- 2 linguri sos de soia
- sare si piper macinat


Ceapa uscata am curatat-o si am taiat-o solzisori, iar tijele de telina, usturoiul si ceapa verde le-am taiat marunt.
Intr-un castron am amestecat bine toate ingredientele, iar amestecul obtinut l-am bagat in punga speciala pentru friptura. Cu ajutorul unei scobitori am facut 3-4 gauri in punga.



Am bagat tava la cuptor, la foc mediu, pentru o ora. Dupa ce a fost gata am rasturnat continutul pungii intr-o cratita.
Am servit mancarea fierbinte, alaturi de salata de varza noua.


Ce-a ramas din mancarica asta am tocat in mixer si am obtinut un delicios pateu.
Sa ne fie de bine!

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana