joi, 25 iulie 2013

Dulceata dietetica de rabarbar


Am facut un pic de dulceata de rabarbar, cat sa consumam in cateva zile. Chiar daca nu are deloc fata comerciala, este foarte gustoasa si s-a terminat repede.

Ingrediente:
- tulpini de rabarbar
- indulcitor

Tulpinile de rabarbar le-am taiat cubulete si le-am pus la fiert in apa cat sa le acopere.


Le-am fiert pana cand au scazut la jumatate, apoi am adaugat indulcitor pastilute pana mi-a convenit gustul. Am oprit focul si am turnat dulceata in borcane.


Mi-au iesit doua borcanele de 400g si un castronel mititel, cam doua linguri.



Nu stiu daca se pastreaza mult timp, de aceea nu stiu daca se incadreaza la sectiunea Conserve pentru iarna. Teoretic, daca este fiarta bine si este pusa in borcane curate si apoi sterilizate, ar trebui sa tina mult si bine.
Sa fim sanatosi, sa mai facem si sa verificam atunci daca se tine dulceata asta peste iarna.
S-aveti o zi buna!

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana