luni, 13 mai 2013

Placinta din piept de pui


Si pentru ca dieta pe care o urmez ma obliga sa devin "experta" in prepararea puiului, astazi va prezint o placinta din piept de pui foarte buna si satioasa. Este conforma cu dieta Montignac si cu dieta Dukan - toate fazele. Poate fi consumata ca atare sau langa o salata de verzituri daca aveti voie legume in ziua respectiva. Si pentru pachetel este minunata!

Ingrediente pentru o tava cu dimensiunile 30X17 :
- 700g piept de pui
- 3 fire ceapa verde
- 2 oua
- 2 linguri cu varf branza de vaci degresata
- sare si piper macinat

Pieptul de pui l-am tocat impreuna cu ceapa verde.


Peste ele am adaugat ouale, sare si piper macinat.


Am amestecat bine, apoi am adaugat branza de vaci degresata (eu am folosit Delaco 0.2% grasime) si am amestecat iar.


Compozitia rezultata am pus-o in tava captusita cu hartie de copt si am nivelat-o.


Am bagat tava la cuptor, la foc moderat, pe raftul de sus. A stat in cuptor o ora. Cand a fost gata arata asa:


Se portioneaza foarte usor si este delicioasa!



Sa ne fie de bine!

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana