luni, 22 octombrie 2012

Concurs


Cristina's world si eLady.ro te invita la concurs!

Calendarul de desfasurare:

20 octombrie 2012 – 24 noiembrie 2012:  inscrierea si postarea retetelor in concurs

25 noiembrie 2012 – 02 decembrie 2012 – jurizarea si anuntarea rezultatelor finale

La acest concurs pot participa toti cei care sunt de acord cu conditiile concursului. Inainte sa va spun despre aceste conditii, vreau sa va prezint premiile.
Vor fi acordate 3 premii:
1. Premiul pentru dificultate - o forma de copt coji de nuci


2. Premiul pentru prezentare - un cutit pentru verdeturi + o tava de prajituri in forma de scoici

3. Premiul pentru creativitate - o tava pentru prajituri in forma de floare + o tava de prajituri in forma de inima.

Pozele sunt cu titlul informativ si nu constituie o garantie pentru imaginea reala a produselor. Forma pentru coji de nuci nu este noua.

Conditii de participare:
1. Alege o reteta de pe blogul Cristina's world si incearc-o in bucataria ta. Fa poze drept dovada! Sunt necesare minim trei poze, din care doua trebuie sa arate cum ai lucrat. Fii originala si nu copia poze sau texte de pe internet!
2. Daca ai blog, posteaza reteta si pozele pe blogul tau si pune si un link acolo catre reteta care te-a inspirat. Vor fi luate in considerare pentru concurs doar retetele postate dupa data de 22.10.2012. Daca nu ai blog, astept pe adresa de mail blog.cristinas.world@gmail.com pozele cerute. La sfarsitul concursului voi posta pe blog parada retetelor participante, cu link catre blogurile participante (daca este cazul).
3. Inscrie-te pe forumul eLady.ro si la sectiunea Gastronomie, topicul Concurs culinar, incarca pozele cerute. De ce? Pentru ca membrele forumului eLady.ro formeaza juriul acestui concurs.
4. Daca vrei, da like paginii de facebook eLady.ro
5. Tot daca vrei, urmareste blogul Cristina's world prin intermediul Google friend connect, pagina de Pinterst sau Bloglovin.
6. Juriul este format din membrele forumului eLady.ro, cu minim 50 de postari pana la data votarii. Fiecare membru al juriului va nota fiecare reteta inscrisa la concurs cu puncte de la 1 la 5 astfel: Reteta X: dificultate N puncte; prezentare Y puncte; creativitate Z puncte.  Retetele inscrise in concurs vor primi astfel 3 note de la fiecare membru al juriului.
7. Poti participa cu mai multe retete si astfel iti maresti sansele de castig!
8.  Premiile vor fi acordate in functie de numarul de puncte acumulate la fiecare sectiune.
9. Daca esti membru al forumului eLady.ro si ai 50 de postari pana la data votarii (25 noiembrie - 02 decembrie), ai dreptul sa faci parte din juriul acestui concurs.
10. Premiile vor fi trimise in maxim 10 zile lucratoare de la anuntarea castigatorilor. Daca aveti resedinta in afara Romaniei, va rog sa-mi furnizati o adresa valida din Roamania (familie, prieteni, cunostinte) la care sa va trimit premiul in caz ca va numarati printre castigatori.


                                                   Mult succes!

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana