Votezi si poti castiga carti de bucate

 Intre 30 aprilie si 13 mai 2012 (23:59) puteti acorda voturi la categoriile Festivalului Blogurilor Gustoase - editia a IV-a. Sunt in total sase categorii in concurs si va invitam sa votati retetele preferate. Un votant poate da un singur vot pentru o categorie.Cei care voteaza intra automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 10 premii constand in super carti de bucate, perfecte pentru orice pasionat de gatit si nu numai.Pot vota doar membrii comunitatii Gustos.ro care au confirmat contul inainte de 2 aprilie 2012 (data inceperii festivalului) si cei care se logheaza pe Gustos.ro cu contul de Facebook, contul de pe plttforma de socializare trebuie sa fie creat inainte de 2 aprilie si sa aiba cel putin 30 de prieteni. Fiecare membru al comunitatii Gustos.ro poate sa voteze o singura data si doar un singur blog din fiecare categorie de concurs.
In urma etapei de vot, se vor realiza topurile pe fiecare categorie de concurs (cei care cumuleaza cele mai multe voturi per categorie) si Marele Castigator (cel care cumuleaza numarul cel mai mare de voturi) – premiile per categorie si premiul cel mare nu se cumuleaza, exista un singur castigator per categorii si pentru premiul cel mare.
Atentie! Orice tentativa de fraudare a sistemului de vot va fi pedepsita cu eliminarea respectivului votant din comunitatea Gustos.ro si anularea voturilor.

La acest festival eu particip, chiar daca nu am nici o sansa, la sectiunile:
                                                     Blogger specialist in Feluri principale 
                                                             Blogger specialist in Deserturi
Blogurile sunt listate in fiecare categorie, in ordine alfabetica. Daca vreti sa ma votati, cautati in sectiunile de mai sus Cristina's world.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...