luni, 9 aprilie 2012

Snitele din piept de pui cu manta de tarate


Am devenit fan tarate si fulgi de ovaz. Le-am adoptat foarte repede de cand cu dieta si cu ajutorul lor scap de tentatiile neconforme.
Cine zice ca nu poti manca bine si cand esti la dieta? Uite ca se poate.
Ingrediente:
- piept de pui dezosat si taiat fasii
- oua
- apa
- tarate
- sare si piper
- cimbru uscat
- ulei pentru prajit

Intr-un castron am batut bine ouale, am adaugat apa si apoi am adaugat atata tarata pana cand compozitia a ajuns la consistenta unui aluat de clatite. Ca sa va faceti o idee despre proportii, la doua oua eu am folosit o jumatate de cana cu apa si 6 linguri de tarate.
Am adaugat si condimentele, dupa bunul plac. In aluat am pus toate fasiile de piept de pui si am amestecat bine.
Cu ajutorul unei linguri, am luat cate o bucata de pui invelit in aluat de tarate si l-am pus la prajit.


Am avut grija sa le intorc si pe partea cealalta.
Am obtinut snitele micute, fragede, cu o crusta delicioasa.


Sunt perfecte pentru pachetelele pentru scoala si/sau serviciu, pentru mic dejun, pentru cina, ca si aperitive la o masa festiva.
Pofta buna!

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana