luni, 12 martie 2012

Saramura de pui 2



Despre aceasta mancare buna am mai vorbit si cu alta ocazie. Am hotarat sa mai vorbesc inca o data despre ea pentru ca acum am mai multe poze din timpul prepararii.
Pentru a se incadra perfect in dieta Montignac- faza I, am folosit pulpe de pui fara piele. Preparatul este conform si cu dieta Dukan, in zilele PL.


Ingrediente:
- pulpe de pui dezosate si fara piele
- sare si piper macinat
- trei rosii mari taiate cubulete
- 2 ardei  iuti
- 1 legatura de patrunjel proaspat
- 5 catei de usturoi
- o lingura ulei de masline
- aproximativ 200ml apa fierbinte

Am condimentat bine pulpele si le-am prajit pe gratar.



Pulpele gata prajite le-am asezat intr-o craticioara si le-am acoperit cu un capac.
Pana au fost gata pulpele, am taiat marunt rosiile, ardeiul iute, usturoiul si patrunjelul.


Am amestecat legumele cu uleiul de masline si un praf de sare, apoi le-am turnat peste pulpele prajite.
Intr-un ibric am fiert o cana de apa. Apa fierbinte am turnat-o peste pulpe si legume.


Am acoperit craticioara iar si am lasat-o vreo zece minute sa se imprieteneasca toate, apoi am servit la masa.



Pofta buna!
P.S. Saramura se serveste calda, cu mamaliguta galbena si fierbinte, ca doar nu s-a pomenit pe lumea asta saramura fara mamaliga, numai daca nu tineti dieta.

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana