luni, 14 noiembrie 2011

Particip la Medias Blog Awards

Ei bine, iata ca Medias Blog Awards a ajuns la a 3-a editie. Ce este Medias Blog Awards? Este un eveniment la care pot participa persoane fizice si juridice din orasul Medias ( care au resedinta in orasul Medias sau isi desfasoara activitatea aici) care au un blog on-line , activ in ultimele 2 luni si care-si exprima interesul de participa prin completarea formularului de participare pus la dispozitie de catre organizatori.
Desi inscrierile au inceput din 24 octombrie, din diferite motive am tot amanat inscrierea blogului meu la acest eveniment. Ei bine, astazi (in penultima zi de inscriere) m-am inscris in sfarsit.
Anul acesta am inteles ca s-au inscris mai multe bloguri fata de anii precedenti si asta nu poate decat sa ma bucure. Inseamna ca medesenii au ceva de zis si nu se dau la o parte sa arate asta lumii intregi. Sa mai zica cineva ca in Medias nu se intampla nimic niciodata :)

Medias Blog Awards 2011 este un concurs organizat de Dianthus Medias cu sprijinul Centrului de Documentare Gaze Naturale Medias, Blogal Initiative, Dafora Turism, Mediasinfo.ro, Mediaslive.ro, Big Pizza, Contrast Publicitate si Feri Teglas Blog.

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana