duminică, 11 iulie 2010
Pui cu ananas
- 2 piepti de pui fara os si fara pielita
- doua cepe potrivite
- 1/2 capatana mare de usturoi
- doua cutii compot de ananas
- 2 linguri pasta de tomate
- sare si piper proaspat macinat
Ceapa si usturoiul se taie marunt si se calesc in putin ulei.
Pieptii de pui se taie bucati de doua degete si se adauga peste ceapa si usturoi. Se lasa pe foc mic pana ce toata carnea devine alba.
Cand carnea e alba, se adauga compotul de ananas (cu tot cu zeama) ,sare si piper dupa gust, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba pana ce carnea este gata.
Pasta de tomate se pune numai dupa ce carnea este bine fiarta si se mai lasa sa dea un clocot.
Este o mancare foarte buna si usoara, cu gust dulce acrisor.
Pofta buna!
Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor
"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...
Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana
-
Aceasta prajitura de post a fost prima prajitura incercata de mine, cand eram copila. Este o reteta foarte usor de facut si nu necesita i...
-
Ce buna este placinta cu mere ♥♥♥ De-a lungul timpului am incercat tot felul de retete de placinta cu mere, dovada stand si retetel...
-
De foarte multa vreme imi bantuia gandurile prajitura asta! O facea mamaita mea cand eram eu copila, pentru ca era spornica si buna ♥♥♥ ...
-
Trec zilele ca nebunele si fara sa-mi dau seama aproape am ajuns la sfarsitul lunii mai. Si daca este sfarsit de luna, atunci e musai sa ...
-
In cautarile mele pentru reteta checului perfect am dat peste reteta asta. Checul rezultat dupa prepararea acestei retete este delicio...
-
Am primit de la soacra mea un cocos grasun, crescut in curte, numai cu boabe si iarba. L-am transformat in aceasta friptura delicioasa si...
-
Se pare ca in ultima vreme pregatesc retete simple, vechi, care-mi ofera amintiri placute despre bunici si vacante. Si reteta de fata se ...
-
Nu, nu am uitat de imbratisarea virtuala din luna septembrie! Cu ceva vreme in urma am descoperit din intamplare un blog culinar minuna...
-
Dupa "lupte seculare" si dupa multe amanari inutile, postez in sfarsit pe blog o reteta tare faina de cozonac delicios si us...
-
Dupa multe zile in care am lasat pe ultimul loc postarea pe blog, iata ca azi a venit si momentul liber in care pot publica o noua reteta. ...