luni, 15 februarie 2010

De ziua inimioarelor rosii...



Ziua de ieri nu ar fi insemnat nimic acum cativa ani, cand sarbatoarea asta imprumutata de la americani inca nu era la moda. Nu stiu daca a fost intentionat sau intamplator dar pentru mine ziua de ieri a fost una minunata. Mi-am dat seama ca nu am uitat sa iubesc si ca viata e mult mai frumoasa cand te trezesti bine :)
Am plasat copilul la mama si ne-am dus la film. Ne-am tinut de mana si ne-am sarutat. Mi-ar face placere sa cred ca ziua de ieri va fi un inceput nou si frumos pentru mine, pentru noi.

24 februarie are insa o cu totul si cu totul alta semnificatie. Este ziua in care ne-am cunoscut, este ziua pe care o consideram a noastra, este ziua de Dragobete (sarbatoare romaneasca!), este ziua sarbatorita de noi cu mare fala, este ziua cu amintiri placute, este ziua cu sentimente frumoase, este ziua in care am vizitat al noualea cer si ziua in care inima mea a inceput sa cante. Iubesc ziua asta!
Cititi mai multe despre Dragobete aici:
Dragobete - Wikipedia
Obiceiuri de Dragobete
Dragobete.ro - Iubeste romaneste!

Si pentru ca totul sa fie si mai frumos, am primit o gramada de premii de la Cami. Multumesc frumos pentru ele si daca sunteti curiosi sa le si numarati/vedeti, mergeti AICI (http://cami-lecker-wittmacher.blogspot.com/2010/02/premii-adunate.html) .

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana