duminică, 26 aprilie 2009

Batoane Bounty



Ingrediente: ( pentru 24 batoane de 5 cm)

85 gr zahar
50 gr unt
200 gr frisca lichida
200 gr fulgi de nuca de cocos
300 gr ciocolata cu lapte


Untul, frisca si zaharul se pun toate intr-o craticioara,la foc mic. Amestecam tot timpul pana se topeste zaharul, dupa care tragem craticioara la o parte de pe foc si adaugam nuca de cocos.



Intindem (cu ajutorul unei spatule lungi) un dreptunghi cam de 2 cm inaltime, pe care il lasam cam 15 minute la rece.
Dupa acest ragaz taiem dreptunghiul in fasii cam de 2 cm latime si 5 lungime si ii modelam capetele astfel incat sa devina rotunde. Astfel formate, le lasam toata noaptea si le imbracam in ciocolata a doua zi.




Topim ciocolata la bain marie.
Luam cate un bastonas pe rand si il scufundam in ciocolata (cu mare grija) si il punem ori pe un gratar la racit ori pe hartie de copt.



Ii multumesc Laurei Adamache pentru aceasta reteta!





Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana