joi, 19 martie 2009

Ciulama de ciuperci



Este o mancare foarte buna si simpla.

Ingrediente: o ceapa mare, 3 linguri de ulei, o caserola mare de ciuperci taiate fasii sau cubulete, un cub de concentrat de ciuperci, sare, piper proaspat macinat, o lingura de faina desfacuta in jumatate de cana de apa rece.

Ceapa taiata marunt se caleste in ulei pana devine sticloasa. Adaugam ciupercile spalate si taiate fasii sau cubulete si le calim si pe ele un pic. Peste ele turnam apa calda, cat sa le acopere de doua degete. Punem si cubul de concentrat si daca mai este necesar, sare. Lasam sa fiarba cateva minute(ciupercile nu necesita timp mare de fierbere). Cand sunt fierte, turnam si faina desfacuta in apa si amestecam mereu (focul potrivit) pana se ingroasa ciulamaua. La sfarsit punem si piperul macinat proaspat.
Am servit cu mamaliguta pripita si muraturi.

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana