luni, 6 octombrie 2008

Laudaroasa




Sfarsitul asta de saptamana a fost foarte incarcat. Sambata am facut zacusca pentru iarna. Ne-a luat toata ziua activitatea asta, insa rezultatul a fost unul pe masura. Acum am si eu pe ce pune mana la iarna. Si pentru ca am crezut ca am facut prea putine in ziua aia, am pus si castraveti in otet si muuuulte borcane cu muraturi asortate (gogonele, conopida, morcovi, telina). Sunt tare mandra de mine si nu ma sfiesc sa strig in gura mare" Ce harnicuta are mama!".

Azi pun si gogosari in otet. Voi avea o camara plina plina.

Duminica am reusit sa eliberez un fotoliu care era in permanenta plin cu haine si jucarii si sa sortez revistele din cosul de langa fotoliul respectiv. Acum coltul acela este frumos si curat.
Am observat ca imi este mult mai usor si lucrez cu mai mare drag daca imi stabilesc o singura prioritate. Pana acum ma apucam de toate si nu terminam nimic, iar frustrarea era mare. Acum insa, nu incep alta activitate pana nu termin ce am inceput.
Mai am doua activitati care au devenit rutina si care imi fac ziua mai frumoasa parca: dimineata nu mai las patul nefacut si seara nu mai las vase nespalate in chiuveta. Ai dreptate Irina, daca faci astea doua lucruri parca nu ti se mai pare asa greu sa menti curatenia in camera si in bucatarie. E placut sa pot merge dimineata in bucatarie si sa nu ma intampine o chiuveta plina de vase. De asemenea, e placut sa vad cand vin acasa de la serviciu ca patul este facut si aranjat.

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana