marți, 30 septembrie 2008

Sa incepem

Blogul meu este nou dar a suferit atatea modificari...

In primul rand INAITE DE ORICE EDITARE, SALVATI O COPIE A SABLONULUI. Acest lucru il faceti apasand "Descarcati sablonul complet" din Aspect-> Editati HTML.

Cand am initiat acest blog, am ales template "Son of Moto". Nu mi-au placut culorile in mod deosebit si nici faptul ca textele ocupau doar partea din mijloc a ecranului, lasand in parti o gramada de spatiu liber. Asa ca, prima data am largit spatiul destinat articolelor si spatiul destinat coloanei din dreapta articolelor. Am procedat asa:
- am derulat textul pana unde am gasit #outer-wrapper-> width
- am modificat numarul de pixeli cu o valoare care ma multumea, cum se observa in imaginea de mai jos





- am gandit un spatiu alocat de 350 px pentru sidebar, iar restul l-am lasat pentru articole. Pentru asta am derulat textul HTML pana am gasit #main {
width: si am modificat numarul de px la valoarea de 690 px. Apoi am derulat un pic mai jos, pana am gasit #sidebar {
width: unde am modificat numarul de pixeli la valoarea de 350px.
Puteti pune ce valori vreti si care sunt multumitoare pentru voi. Va sfatuiesc sa nu salvati nimic pana nu sunteti multumit de rezultate.

Aveti un buton albatru pe care scrie VIZUALIZARE. Apasati-l si veti vedea daca modificarile facute sunt bune sau nu. Daca nu sunteti multumiti de rezultat, apasati butonul pe care scrie STERGETI EDITARILE (puteti sterge numai daca nu ati salvat). Daca sunteti multumit, apasati SALVATI SABLON.
Si cu asta, incheiem aici prima lectie. Data viitoare va arat cum puteti schimba imaginea de fundal principala si imaginea de fundal secundara.

Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor

"Mainile tale ar trebui sa protejeze, nu sa pedepseasca. Ridica mana impotriva bataii copiilor" este o campanie de eliminare a ...

Cele mai vizualizate retete in ultima saptamana